Kreativ maling på barnerommet

Ønsker dere et kreativt barnerom, samtidig som dere vil ha delikate farger? Da har vi oppskriften og malingen for deg!

Bli med inn å se på hele Marikkens soverom. Fargen på denne veggen er 5860 Yoghurt. Vi anbefaler bruk av malingen Butinox Klassisk Silkematt, som virkelig tåler bruk av aktive krabater.

Carina ville være kreativ  og skape et unikt barnerom for lille Marikken på ett år. Et barnerom skal jo være til for lek og latter, fantasi og mønstre.

 

Dette lekre barnerommet lagde familien kun med maling, maskeringsteip og ruller. Lett og billig, og ikke minst tok det kort tid.

 

For å dele opp rommet brukte familien vaterlaser og lagde rette, fine linjer, som de deretter maskerte. Det lønner seg å male feltet med den lyseste nyansen først, og deretter gå i rekkefølge frem til den mørkeste. Vi anbefaler bruk av Butinox Klassisk Silkematt for en delikat finish.

Med laservater kan du tegne opp helt rette striper. Med maskeringsteip holder du de ulike feltene fra hverandre.

Vi anbefaler å starte et slikt maleprosjekt med den lyseste fargen. Famlien startet med den lyseste nyansen, 5639 Dun, en nesten hvit farge som er brukket ned for et perfekt resultat. Fargen finner du på feltet hvor de sorte prikkene er malt.

 

Deretter gikk de på det øverste feltet, som er malt i en mørkere, men fortsatt svært lys rosa nyanse, 5860 Yoghurt, som det også er malt med på rommets andre vegger. Maskeringsteipen er festet over feltet med 5639 Dun, etter at den har tørket helt. På denne måten får du et skarpt og rett resultat. 5860 Yoghurt er perfekt for deg som ønsker deg en rosatone som ikke er for kulørsterk. Den kan brukes på barnerom, men vil passe like godt i andre rom i boligen.

 

Det største feltet har fått nyansen 5923 Kardemomme som skaper en god dybde. Her er det maskert med en rett linje over feltene med både Dus og Yoghurt. Med duse jordtoner kan man skape en lun hulefølelse, noe de fleste barn er veldig glade i.

 

-Resultatet med fargene i kombinasjon med prikkene liker jeg veldig godt, forteller Carina.

 

Marikken på 1 år fant seg fort tilrette på sitt nye rom. Hun er spesielt interessert i prikkene på veggen. Det er en venninne av Carina som har malt prikkene på veggen på frihånd. Til prikkene er det brukt 5942 Puritansk sort, som har brune nyanser og ikke er like mørk som sort.

 

 

 

De flotte sitteputene på oppbevaringen fra Ikea er fra HM Home. Marikken har ikke rukket å bli ett år enda. Plakat får du kjøpt hos fodselsplakat.no.

5860 Yoghurt er ikke som andre prinsessefarger. Den står gjerne til fargepaletten i et helt hus, og noe som gjør den anvendelig på en helt egen måte.

Barneseng kan beises om du ønsker å sette ditt eget preg på den.

Familien har fått et koselig, lekent og praktisk barnerom med masse oppbevaring som både voksne og barn elsker.