Tyrilin interiørbeis – Bruntoner for nye generasjoner

Ta med viddene, heiene og tindene når du skal skape interiøret i på hytta. Tyrilin er ute med nytt fargekart som setter oss i forbindelse med natur, tradisjon og norsk kulturarv.

Tyrilin er ute med nytt fargekart!

TYRILINS NYE FARGEKART FINNER DU HER

Ny generasjon: Tak og vegg: Tyrilin Interiørbeis 31 Lunt. Gulv: TreStjerner Gulvolje 2048 Dempet Grå, etterbehandlet med TreStjerner Gulvmatt.

Tradisjon på hytteveggen

 

Tyrilin er ute med nytt fargekart med fjellets fauna og flora som inspirasjon. Hver eneste farge i det nye fargekartet finnes også i fjellet, i bergarter, planter, mosekledde knauser og fjellbekker. Noen av fargene finnes bare noen dager, i det høsten setter inn, eller rett før vinteren kler om landskapet. Men de er like fullt fjellets farger, og vi har hentet dem til våre produkter.

 

I dag har vi lyst til å vise deg våre brune toner. Brune toner er for deg som søker den rolige, gode følelsen.

 

 

Tid for hygge. Tyrilin interiørbeis passer like godt til nye hytter som til gamle. Bruk naturlige materialer som ull, skinn og lin for å gi interiøret et løft. Tak og vegg: Tyrilin Interiørbeis 31 Lunt. Gulv: TreStjerner Gulvolje 2048 Dempet Grå, etterbehandlet med TreStjerner Gulvmatt.

Brunt er lunt

 

Fargen 31 Lunt er en mellombrun, nøytral og litt kjøligfarge, som skaper en følelse av komfort og behag. Samme farge på tak og vegg gir deg et sømløst og beroligende uttrykk. Det forsterkes i rom med god takhøyde, skråtak og store vinduer, men er samtidig innbyende i mindre rom som for eksempel soverom.

 

Et brunt rom kan med fordel ha gulvet i en lysere nyanse. Det vil skape en luftig følelse mot de brune veggene. På disse gulvene ser du fargen 2048 Dempet Grå. Den er harmonisk mot veggfargen og passer uansett om du har eik eller furu på gulvet.

Brunt myker opp strammere elementer som peis og belysning. Brunt har en beroligende effekt som passer perfekt når tiden er inne for å ta frem en god bok og krølle beina inn i et pledd foran peisen.