Male vinduskarmen sort? Nå tuller du?

Hvordan gjør du hjemmet ditt mer moderne på 1-2-3? Mal vinduskarmene sorte!

Før: Løftstuen i huset fra 2000-tallet hadde behov for vedlikehold. Vinduene er gode og romslige, og slipper inn mye lys. Eierne valgte å male karmene sorte, og nå ser det ut som de har byttet til nye vinduer.

I et relativt nytt boligfelt på Asmaløy på sommerperlen Hvaler har noen liter maling utgjort en stor forskjell. Loftstuen fra 2000-tallet var fortsatt i god stand, men behovet for vedlikehold hadde meldt seg. Eierne ønsket å stramme opp uttrykket ved å male vinduskarmene sorte. Kanskje ikke det første du tenkte på for å oppnå et moderne resultat?

 

Malingen du benytter for å friske opp dører og vinduskarmer heter BUTINOX INTERIØR PANEL DØR & VINDU.  Denne kommer i både silkematt og halvblank, slik at du kan velge det som passer dine vinduer best.

 

Etter: Karmene er malt i nyansen 5921 Panter noe som gav rommet et stort visuelt løft. Vinduene ser moderne og "nye" ut, og definerer rommet på en ny måte. Veggene er malt i nyansen 5922 Vanilla, en moderne beige farge som passer til nesten alle rom. Loftstuen er svært volumiøs, og tåler bruk at sterkere farger på puter og detaljer. Likte du fargene i denne stuen? Våre fargekaker gjør det enkelt for deg å fargesette et rom. Detaljer: Stuebordet i sort tar opp det sorte fra vinduskarmene. Dette er et godt tips for å binde et rom sammen. Tips: I en grøft 10 meter fra huset fant vi nok blomster til den grønne buketten. Å ta naturen inn gir alltid et friskt pust til alle interiør. La du merke til at gulvet også er malt? Det kommer vi tilbake til i et senere innlegg med full beskrivelse av hvordan du går frem.