Trendtips utendørs: Varme naturtoner

Varme toner er på full fart inn i trendbildet for deg som skal beise vegg og terrasse. Fra noen år med grå og kalde nyanser i førersetet ser vi nå en vridning mot de varme tonene.

Brune nyanser på uteplassen er klassisk, trygt og veldig lekkert! Beis gulv og vegger i varme bruntoner for den varme og lune stilen.

Huset er beiset i Butinox Oljebeis i fargen 0521 Teak.

Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Den fremhever trestrukturen – trenger ingen grunning.

 

Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Grunning er ikke nødvendig.

 

Utemøblene er fra norske Ygg & Lyng, og passer perfekt i denne looken. For å unngå hyttestil hjemme kan det være fint å bruke moderne utemøbler som dette for å stramme opp uttrykket.

Terrassen er beiset med Butinox Terrassebeis i fargen 1014 Ravn.

 

Butinox Terrassebeis er best i test, og fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende.

 

Beisen er robust og fargebestandig med opptil 3 års holdbarhet,  i tillegg til å ha gode penetrerende og vannavvisende egenskaper som beskytter mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt, samt svertesopp og grønske.

Paletten på denne terrassen er dyp, glødende og varm - ganske enkelt perfekt hele året. Se så lekkert det blir å blande ulike beisfarger, ikke vær redd for at det mister det unisone uttrykket av den grunn. Den populære veggfargen Teak er varm og lun, men også leken og kontrastfull når pergolaen beises i fargen Svart. Tremøbler som har sett sine bedre dager kan med noen enkle penselstrøk forandres til et flott møbel. Her er det brukt Butinox Terrassebeis i fargen Svart. Du kan fint beise både terrasse og hus en stund utover høsten, men pass på fuktigheten. Legg gjerne bort penselen rundt middagstider, så rekker beisen å tørke før kvelden og duggfallet. Tenk gylne, brente oransjetoner, konjakkfarget og brunt når du innreder i denne stilen. Det trenger ikke bli "hyttete" av den grunn. Men en terrassevarmer og et pledd her kan det slappes av i lune omgivelser hele høsten. Terrassen trenger bare ett strøk for et vakkert resultat, og er da beskyttet i inntil 3 år.