Vi ønsker deg en strålende, fargerik jul

Mørkegrønne, dempede rosa og varme gule vegger omkranser julen hos denne familien - de har skapt sin helt egne oppskrift på julestemning.

For noen år tilbake tok vi disse bildene i dette gamle, hvitmalte huset med de grønne karmene,  som hentet ut av et gammeldags juleeventyr, men like aktuelt enda.  Inne er huset innredet med moderne, behagelige farger og en rekke retro-elementer. Favorittrommet er den mørkegrønne stuen, med vakre historiske detaljer fulle av sjel, som rosetten i taket, de doble dørene, takhøyden og de store lyse vinduene.

 

Med nesten alle husets rom malt i gode farger, er den tradisjonelle røde julehyggen prioritert bort, og erstattet med farger som kler huset. – Bruk farger du ellers ville brukt sammen med fin julepynt, alt trenger ikke være gull eller rødt, er eierens tips!

Nostalgisk juleidyll med moderne vri. Lignende veggfarge finner du i vår Calsedongrønn, en mørk, omsluttende nyanse. Innimellom slagene gir rolige juledager tid til strikk og kos i godstolen. Går du for Butinox-farger er denne paletten et nydelig forslag. En forholdsvis kjølig og mørk grønnfarge mikses med varme, brente kulører. Til jul tilsettes litt gull og glitter, og vips kommer julestemningen.

På soverommet er panelet malt i en omsluttende, delikat og varm rosatone. Panel maler du aller best med vår nye Butinox Stilfullt Treverk.

 

Butinox Stilfullt Treverk er en malingsserie spesialtilpasset innvendig panel, dører og vinduer. Malingen er slitesterk, vaskbar, har ekstrem heft og tørker raskt. Malingen kan benyttes som heftgrunning, mellom- og toppstrøk på panel, dører, vinduer, lister og innredninger. Siden malingen har ekstremt god heft, trenger du derfor ingen heftgrunning – lykke på jord når man skal male panel med kvist!

Ønsker du en varm og vakker rosatone på veggene, anbefaler vi fargen Dus. Krydre med tekstiler i brent oransje og dypere rødtoner. Stol i velur fra Gubi blir aldri feil. Et godt tips for å innrede vellykket med farger er å hente opp fargen på veggen i noen av møblene også. Stoler og sofaer trenger ikke være grå for å matche! For en drøm av et soverom, med bjelker, god takhøyde og sjarmerende skråtak. Klart det skal være juletre på barnerommet. Vårt tips for en dempet gul nyanse er Sandkorn. Som aller andre farger oppleves den ulikt på vegger fra rom til rom etter lysforhold, så vi anbefaler alltid et teststrøk før du går i gang. En dempet gultone er virkelig en undervurdert farge, både på barnerom og ellers i huset. Ser du etter en farge som skal sprite opp dagen og ha innvirkning på humøret? Gult kan, og nyansen trenger slett ikke være sitrongul!Med alle bamsene sirlig på plass i sengen, og den gamle gyngehesten klar for nok en generasjon, sier vi god jul fra oss.