Slik gjør det du det: Lun og fargerik TV – stue

Velkommen tilbake til Bergen, nærmere kjøkken og stue. På Nyborg er paletten naiv, soft og leken! Her er det godt å bo for Trond, Live og to små barn. De dempede pastellene er akkompagnert av noen små, frekke primærfarger eller dypere toner noen steder, og summert blir paletten interessant og spennende. Bli med inn i loftsstua! 

 

I TV-stua har familien gått for en mørkere og mer omsluttende palett. Det er gjerne et naturlig valg der TV-en skal være. – Vi likte tanken på å bryte litt med resten av huset, at vi hadde ett rom som var litt mer nøytralt, forteller Live.

 

Både vegger og tak er malt i Butinox Premium Matt. Den er en svært effektiv kombinasjonsmaling som passer alle rom og har unike påføringsegenskaper. Det aller beste er at den kan brukes på vegg, panel, list OG tak! Altså slipper du flere spann enn nødvendig! Den er også ekstra vaskbar, perfekt i rom hvor barn skal leke og utfolde seg. 

Paletten er sofistikert og dempet, men har fremdeles et lekent uttrykk i loftsstua hos familien i Bergen. I stedet for å bruke en klassisk hvitfarge i taket, har de gått for den dempede beigerosa fargen Vanilla. På den måten er det unngått den skarpe kontrasten hvite tak kan gi mot fargede vegger. Gulfargen Solstøv viderefører det lekne og upretensiøse uttrykket fra resten av huset.

Her skal favorittseriene binges og sene kosekvelder tilbringes. Sofaen må være stor, og ikke minst GOD å ligge i! I tillegg er det deilig med en litt mørkere nyanse på veggen enn den du kanskje ville valgt i andre rom.

 

– Brunfargen Lys Nougat er veldig fin med Solstøv, og føles ikke spesielt mørk når alt rundt er såpass lyst, sier Live.

 

Live har opplevd fargen Lys Nougat som enkel å innrede rundt, og ikke minst tilsette flere farger rundt. Paletten er i all hovedsak dus og dempet, men etter årstid tilsetter hun i tillegg friske, små overraskelser i form av både rødt og blått.

Lives stil er avslappet og hjemmekoselig. Siden TV-stua brukes til langt mer enn skjermunderholdning, er det innredet funksjonelt for både lek, aktivitet og oppbevaring.

 

En litt mørk veggfarge, myk og comfy sofa, deilige puter å legge seg på.. Hva skal vi se på i kveld? Brettspill, TV- spill, tegnesaker og bøker er oppbevart i Ivar-skap fra Ikea. Disse er malt i Rosa Pudder.