Gammel sklie? Mal den!

Denne gamle sklien ble hagens designstatement med Quick Bengalack Rett På Rust.

Hjemme i den stilrene hagen til Stine Lie i Oslo ville de lage lekestue og sklie til barna som passet inn til resten av det moderne eksteriøret. Hadde du kunnet gjette at sklien er et bruktfunn fra Finn?

Rett på Rust - dette er en gammel sklie fra Finn, som har blitt ny med Quick Bengalack. Fargen er 5962 Sølvgran.

Prosessen var såre enkel. Først vasket Stine sklien og skrapte bort den verste rusten med metallbørste, før hun igjen gikk over med en klut. Deretter teipet hun i kantene med maskeringsteip.

 

-Jeg rullet rett på sklien, to strøk med Quick Bengalack Rett På Rust. Det var utrolig lett og vi fikk en så stor forandring med lite jobb. Det var digg at man slipper å grunne, og bare bruker en type maling. I tillegg var det lett å rulle med bra dekkevnt, skryter Stine.

Før - hvem skulle trodd at dette var noe som kunne passe inn i en ekslusiv hage?

Ikke mange vet at det finnes maling du kan bruke rett på rust. Og enda færre vet at den kan blandes i nærmest alle verdens farger. Quick Bengalack «Rett på rust» har svært gode egenskaper:

  • Påføres direkte på rust
  • Kun 2 strøk er nødvendig
  • Gir en pen og blank overflate
  • Til bruk både innendørs og utendørs
  • Velg mellom et bredt utvalg farger
  • Er en meget effektiv rustbeskyttelse
  • Trenger ikke grunning eller toppstrøk

Familien brukte ikke tid på å pusse ned små ujevnheter, man må svært tett innpå før man legger merke til at det er små skjønnhetsflekker. Barna er kjempeglade for det flotte lekehuset med innebygd sklie. Familien valgte å feste sklien på treklosser for å oppnå ønsket høyde på bygget. I tillegg er det lettere for barna å komme ut av sklien.