Beige og blå eleganse

Beigetoner er klassiske, dette er rom mange av oss trives i. Jordtoner oppleves som rolige og harmoniske, og beige er kommet for å bli. Her kan du lage din fargepalett Pil neste

I våre travle hverdager hvor det skjer mye hele tiden, bruker man hjemmet til både hjemmekontor, trening, selskapeligheter og rolige TV-kvelder. For mange kan det være godt å ha en farge som ikke krever så mye av en, en farge som bare er der som en lun ramme på livet.

Et rom kledd i ulike jordtoner er alltid estetisk for øyet. De beige nyansene kan bevege seg fra gylne til rødlige eller grålige, og du trenger Ikke vær redd for å kombinere ulike nyanser i rommet. Å bruke ulike beige toner sammen gir rommet liv, samtidig som lunheten, roen og elegansen blir bevart. Har man beige som hovedfarge er det også lett å leke seg med fargerike detaljer. Klare og skarpere farger gjør seg gjeldende og er prefekt som detaljfarger i en ellers rolig fargepalett. Hva med den klare blåtonen Sløret Safir som vi nå vil ser mer av? Blått i alle varianter skaper også elegante, harmoniske rom, og denne friske nyansen passer perfekt til kjølige beigetoner som fargen Vintersand.

Neste farge Pil neste