Pistasj + fiolett = sant

Pastellene gjør seg også gjeldende, her snakker vi lyse, klare fargetoner i en herlig miks som skaper spennende rom. Her kan du lage din fargepalett Pil neste

Dette er en ung palett, og de mest urbane, unge voksne har kastet seg over trenden allerede. Kanskje har du sett lyslilla stuer med gule tak i magasinene? Dette, og lignende, vil vi se stadig mer av.

Grønntoner trives vi allerede godt med, og naturens egen farge maler vi gjerne veggene våre med. Akkurat nå er det de varme grønntonene med endel gult i som gjelder. Visste du at grønt gjør at man puster dypere og roligere, og at den derfor er en god farge til soverommet hvor man skal finne ro og senke skuldrene? Vår aller nyeste grønntone heter Pistasj, en leken, men behagelig grønn.

Blander man inn trendfargen Pistasje, gultonen Solstøv, beigenyanse Lys Lin og nykommeren Fiol får man en fresh, ung og tidsriktig palett. Ønsker man mer dybde i paletten kan det legges til en dyp purpurtone som Galleri eller Årgang. Å kombinere lyse pasteller med en mørk detaljfarge gir virkelig rommet det lille ekstra.

Neste farge Pil neste