• Vegg: 5932 SKINN Vegg:5923 KARDEMOMME

  • Vegg: 5852 LYS HAMP

  • Vegg: 5969 VINTERSAND Tak: 5502 KREM

Naturlige jordtoner

Beige behager og er en farge som gjerne gjør oss rolige og komfortable

Jordtoner – naturens nøytrale farger. Fra mørkebrune til lysere beige nyanser. Varme og kalde toner. Dette er behagelige farger som gjerne gjør oss rolige og komfortable. De er også perfekte å bruke som bakgrunn for å fremme andre og sterkere fargetoner.

Beige, en farge oppleves elegant og gir ro. Den oppleves tidløs og gir ethvert interiør en myk og avslappet atmosfære. Den representerer en nøytral palett som gir rom for kreativ utfoldelse samtidig som den skaper et harmonisk miljø.

I interiøret blir beige en nøytral base som lar andre elementer skinne. Det er som et blankt lerret som inviterer til personlig uttrykk og gir rommet en varm og lun omfavnelse. Beige gir rommet en følelse av luksus uten å være overdådig, og skaper et tidløst utseende som varer gjennom trender og sesonger.

Den beroligende virkningen beige gir gjør det til en ideell farge for avslapning og ramme for ro i en travel hverdag eller til rom som skal favne mye støy. Den skaper en oase av ro og gir et pusterom fra den travle verdenen utenfor.

Neste farge Pil neste